Over ons

Wie zijn wij? Wat doen? Waar zijn wij te vinden?

Wie zijn wij?
Wij zijn Peter en Tien. Wij komen uit respectievelijk Nederland en Vietnam en hebben elkaar in 2009 ontmoet in Ho Chi Minh City. Sinds een aantal maanden wonen we samen in Enschede. Om Enschede en omstreken te laten genieten van echte traditionele ambachtelijke Vietnamese gerechten, hapjes en delicatessen, hebben wij Vina Food opgericht.

 

Wat doen wij?
Vina Food is een catering bedrijf, gespecialiseerd in de Vietnamese keuken. Al onze producten worden op ambachtelijke wijze in eigen keuken bereid. Wij leveren aan particulieren en bedrijven en verzorgen graag de catering bij uw feest, bijeenkomst of evenement. Wij verzorgen alles volledig op maat en geheel naar wens. Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

 

Waar zijn wij te vinden?
Naast de catering verkopen wij onze producten wekelijks in Oldenzaal.  Elke vrijdag staan wij bij winkelcentrum de Thij in Oldenzaal met onze verkoopwagen. Daarnaast staan wij op verschillende markten, braderieën en evenementen. Houd onze website en Facebook in de gaten, om te zien waar wij te vinden zijn.